"Untuk melawati badai, kita harus terus berjalan bukan berhenti. Dan untuk terus berjalan ada dua hal yang terus kita bawa, iaitu KEYAKINAN & CINTA"

Epilog Seorang Hamba. Kehidupan ini memerlukan pengorbanan, waluapun pahit tetapi manisnya akan muncul di hadapan dan abadi di syurga.

Berbicara soal hati, hati memang sukar ditafsiri dan di jangka. Makanya, selalulah berbicara dengan hati bersama Pencipta, ALLAH SWT.


Sunday, December 12, 2010

lalala....

exam semakin hampir..tp rasa mcm tak da exam ja...tak da mood sangat nk study..btuk tak ok lg..dah tak larat nak mkn ubt..
keja makan ubat ja..rasa mcm dlm perut ni penuh dah ubat...macam mana ya nlk legakan batuk ni??ubt batuk..dah mkn..ubt apa lg nak try?
hmm...insya-Allah..nanti jmpa la kot cranya..sabar ja..pasti ada jlnnya...
ok la...nk p stdy la...semoga kwn2 n anda semua chat selalu n happy ye...daaa..daa..salam mahabbah dari amira..=)

No comments:

Post a Comment

hamba ALLAH..

My photo
alor setar kedah, islam, Malaysia
i love ALLAH,Rasulullah..i love Islam n i love my family n all myfriends...